MIKO knygos

Akcijos

  • Mokyklos, 2018–2019 m. m. perkančios (arba anksčiau pirkusios, bet nepasinaudojusios tokiu pasiūlymu) naujuosius TEV vadovėlius bent vienai klasei, atitinkamas MIKO knygas mokytojams gali įsigyti su 50% nuolaida. Plačiau…
Svarbiausios savybės
Viskas viename
Vienoje vietoje rasite visų reikalingų knygų tekstus (pvz., vadovėlio, uždavinyno, savarankiškų darbų, mokytojo knygos – matematikos vadovėlių atveju), yra naudingų nuorodų puslapis (su galimybe pasipildyti jų sąrašą pačiam) ir užrašų knygutė – katalogas MANO.
Mobilumas
Su ta pačia priemone galima dirbti namų kompiuteryje, demonstruoti jos turinį per multimedijos projektorių klasėje, turint galimybę, naudoti dirbant su interaktyviosiomis lentomis.
Informacijos laikmena
Užrašų knygutėje galima ne tik užsirašyti savo pastabas, užduotis, pamokų planus, bet ir įsikelti tekstus, iliustracijas, garso ir vaizdo failus, kurių gali prireikti mokymo procese.
Papildymo galimybė
Tiesiog MIKO knygos puslapiuose galima „klijuoti primintukus“, užsirašinėti pastabas, pasižymėti nuorodas į internetą arba pasiekiamus failus, įtraukti papildomus puslapius.

Plačiau apie MIKO knygas galite paskaityti svetainėje miko.tev.lt

GERIAUSIOS KAINOS GARANTIJA

E. parduotuvėje tevukas.lt visi TEV leidiniai ir e. produktai – nuo 30% pigiau!